De Kanaken zingt ook nu weer met veel plezier voor Kika

De Kanaken november 2014

 

 

 

 

 

De Kanaken brengt op zondag 7 december weer het jaarlijkse concert vanuit hun thuishaven Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom. Vanaf 15.00 wordt daar in het Vestzaktheater liederen van over de gehele wereld gezongen.

Vorig jaar vierde De Kanaken het tienjarig jubileum. Het repertoire wordt iedere keer weer uitgebreid met nieuwe, verrassende nummers. Niet alleen droevige en ontroerende, maar ook vrolijke liederen met dubieuze teksten worden op gepaste wijze en in vele talen op enthousiaste wijze ten gehore gebracht.

De Kanaken zingt niet alleen zeemansliederen, maar ook nummers die over landen,  reizen, en alles wat daar bij komt kijken, gaan. Niet alleen oude bestaande muziek maar ook door hedendaagse artiesten geschreven en gezongen nummers  worden door hen ten uitvoer gebracht. Vaak wordt de muziek ook gearrangeerd en op eigen wijze gebracht door Jac Bruijs, de muzikaal leider van De Kanaken.

Net als vorig jaar worden de Cd’s tijdens deze middag verkocht voor slechts € 10.-  De gehele opbrengst van deze verkoop zal ook nu weer ten goede komen van KiKa.         KiKa heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Dus voor iedereen die wil genieten van goede muziek die met veel plezier wordt gebracht, én die ook nog eens een goed doel wil steunen: kom op zondag 7 december om 15.00 uur naar het Vestzaktheater van Het Zwijnshoofd.

De presentatie wordt dit jaar verzorgd door de bekende Bergenaar Henk Witjes.Hij en De Kanaken wensen de bezoekers alvast heel veel luisterplezier toe!U bent van harte welkom!Adres: Moergrebstraat 18 Bergen op Zoom. Toegang gratis.