Koor de Kanaken kent zijn grenzen niet!

Poster 13-12-2015

De Kanaken brengt op zondag 13 december het jaarconcert vanuit Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom. Vanaf 15.00 wordt vanuit het Vestzaktheater liederen van over de gehele wereld ten gehore gebracht.

 

Het repertoire wordt iedere keer weer uitgebreid met nieuwe, verrassende nummers. Niet alleen droevige en ontroerende, maar ook vrolijke liederen met dubieuze teksten worden op gepaste wijze en in vele talen op enthousiaste wijze ten gehore gebracht.

De Kanaken zingt niet alleen zeemansliederen, maar ook nummers die over landen,  reizen, en alles wat daar bij komt kijken, gaan. Niet alleen oude bestaande muziek maar ook door hedendaagse artiesten geschreven en gezongen nummers  worden door hen ten uitvoer gebracht. Vaak wordt de muziek ook gearrangeerd en op (eigenwijze) wijze gebracht door Jac Bruijs, vanaf de oprichting de muzikaal leider van de Kanaken.

 

Dus voor iedereen die wil genieten van goede muziek die met veel plezier wordt gebracht: kom op zondag 13 december om 15.00 uur naar het Vestzaktheater van Het Zwijnshoofd.

De presentatie wordt dit jaar verzorgd door Dennis van Tilborg.

Hij en de Kanaken wensen de bezoekers alvast heel veel luisterplezier toe!

U bent van harte welkom!

Adres: Moeregrebstraat 18 Bergen op Zoom. Toegang gratis.