Weer een Ierse sessie De Kanaken samen met Tyrconnell

De Kanaken houden op zondag 7 mei wederom samen met Tyrconnell een Ierse sessie in Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom. Vorig jaar in oktober was de eerste keer en toen gelijk al een doorslaand succes. Ook het Ierse bier smaakte hierdoor naar meer. Vanaf 14.30 wordt er Ierse muziek gespeeld en vooral gezongen.

De Kanaken zijn al langer bekend om hun nummers in allerlei talen maar zingen sinds een aantal jaren ook populaire Ierse nummers zoals Fiddler’s Green, Botany Bay en The Wild Rover en voegen steeds meer mooie Ierse nummers toe aan het repertoire .

Tyrconnell is een Zeeuws-Brabantse band bestaande uit 5 man. Naar eigen zeggen spelen zij met zeer veel plezier in kroegen en kerken. Hun naam hebben zij ontleend aan een Iers whiskymerk.

De bedoeling is dat tijdens de sessie van bekende maar ook minder bekende nummers teksten worden geprojecteerd zodat iedereen kan meezingen.

Dus voor iedereen die, eventueel onder het genot van een echte Ierse pint, wil meezingen of gewoon luisteren naar Ierse songs en ballads die met veel plezier en enthousiasme worden gebracht: kom op zondag 7 mei om 14.30 uur naar het Het Zwijnshoofd.

Tyrconnell en De Kanaken wensen de bezoekers alvast heel veel luister en zingplezier toe!

U bent van harte welkom! Toegang gratis.

Adres: Moeregrebstraat 18 Bergen op Zoom.

Kijk voor meer informatie op www.kanaken.nl